Search
Close this search box.

Om oss

Välkommen till Chillax Massage i Göteborg – Professionell
avslappning och skräddarsydda behandlingar för din kropps välbefinnande.

Davut Berntsson

Chillax massage

Mitt namn är Davut Berntsson och utbildade mig 2016 till massageterapeut på Axelsons gymnastiska institut. Kort därefter grundade jag Chillax Massage i Göteborg och öppnande upp kliniken på Sten Sturegatan 6 på Heden.

Jag erbjuder ordentlig massage som går djupt in i musklerna för att ge en avslappnande, antiinflammatorisk och humörslyftande effekt. Min filosofi är att smärtan aldrig får bli så intensiv att klienten inte kan slappna av och andas djupt och lugnt. Jag anpassar alltid massagen efter dina önskemål och dagsform. Vanligtvis börjar massagen mjukt för att få dig och dina muskler att slappna av, öka blodcirkulationen och gradvis öka intensiteten tills vi hittar din sweet spot.

Jag har stor fascination för kroppens fantastiska anatomi, musklernas funktion och nördar gärna ner mig i smärtproblematik. Jag har sedan 2005 sysslat med styrketräning, yoga, simning, cykling, löpning samt inlines och har haft många egna skador som jag lindrat med massage.

Gör din kropp en tjänst hos Chillax Massage i Göteborg

Boka din massage idag!

Med passion för massage
ger vi dig en hälsoupplevelse

På Chillax Massage har vi stor passion för massage och hälsa, vi strävar efter att ge dig en unik och givande massageupplevelse. Med vår kunskap, fokus på kundens önskemål och omsorg skapas en atmosfär där kropp och själ kan slappna av och återhämta sig.

Vi erbjuder individuella råd om förebyggande ergonomi och rehabiliterande övningar utan extra kostnad för att hjälpa dig återfå normal rörelse och bli smärtfri. Vi dokumenterar problemområden och utvärderar behandlingseffekten i din personliga hälsojournal.

I varje Klients behandling inkluderar nytvättad handduk och fräscht nytt bänkpapper. Vi använder doftfri, ekologisk kokosolja och följer strikta hand och hygienrutiner för att garantera en trygg massage

Du kan få en tyst massage utan dialog om du föredrar det. 
Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål som kund.